29ste Radio Onderdelen Markt Assen zaterdag 6 oktober 2012

Jaren hebben we onze Radio onderdelenmarkt georganiseerd in november maar hebben dit jaar weer besloten de datum naar voren te halen en wel op 6 oktober 2012. We hopen met deze verschuiving tegemoet te komen aan de wensen van zowel de bezoekers als de standhouders. We rekenen weer op een grote opkomst. Tevens zal er weer voldoende ruimte zijn voor onderling QSO onder genot van een hapje en drankje.

Nieuw is de samenwerking met VitalisVlooienmarkten.nl, waardoor we de toegangsprijs hebben kunnen reduceren tot € 3,50 en nu tevens toegang biedt voor zowel onze Radiomarkt als ook de grootste Vlooienmarkt van het Noorden. Kinderen t/m 13 jaar gratis. De markt worden weer gehouden in de veilinghallen van Flowerdome in Eelde en wel nu aan de zijde van de ruime gratis parkeerplaatsen waar nu ook de ingang komt (zelfde als Vitalis). De hal heeft een oppervlakte van 2500 – 3000 m2 is uitstekend verlicht / verwarmd en bevindt zich op ca. 12 km. ten noorden van Assen, en is direct aan de A28 gelegen. Inpraat frequentie 145.275 MHz.

Onze Radio markt is voor het publiek geopend van 9.30 – 15.30 uur.

Standruimte voor ca. 4 meter a € 30,– en ook een halve kraam is mogelijk voor shack opruiming enz. Voor de standhouders is het mogelijk om al op de vrijdagmiddag op te bouwen.

De organisatie is in handen van de st. Radio Contest Groep Assen.
www.pi9a.nl  

Voor informatie en standhuur:
Eene de Weerd PA3CEG
tel: 0592-613557
E-mail: info@pi9a.nl 
of direct  pa3ceg@hetnet.nl