35e Friese radiomarkt Beetsterzwaag

Zaterdag 25 mei 2013 is het voor de 35e keer dat de afdeling A 63 de bekende Friese Radio Markt organiseert in en rondom het geheel vernieuwde zalencentrum: “De Buorskip” aan de Vlaslaan 26 te Beetsterzwaag.
DSC_5973
De markt is geopend van: 09.00 tot  15.30 uur.
Entree prijs is: € 3,00 p.p.

Voor de radio zendamateur en elektronicahobbyist is dit de gelegenheid om hun slag te slaan en juist dat onderdeel of andere waar te kopen waar je wellicht al lang naar op zoek bent.

Onze markt is al jaren bekend als een gezellige markt, waar het goed vertoeven is.

Ruim 100 handelaren uit binnen en buitenland zullen er hun koopwaar aanbieden zowel oude, nieuwe en ook dumpmateriaal maar ook radio-ontvangers, zenders, computers en computer onderdelen, antenne’s, kabel, gereedschap, onderdelen voor zelfbouw, sloopmateriaal, en vele andere zaken. Verder is de markt een belangrijk ontmoetingspunt voor zend- en luisteramateurs, computerfreaks, verzamelaars en andere techneuten.

Bij de afdelings stand is er de mogelijkheid om QSL kaarten voor de Regio 14 te halen of te brengen en zal ons service bureau u inlichtingen over de vereniging kunnen verstrekken. Ook de cursusboeken kunt u hier aanschaffen.

De route naar de markt en de gratis parkeergelegenheid in de omgeving van de Vlaslaan, wordt aangegeven door borden. Voor de mindervalide zijn er parkeerplaatsen tegenover de ingang gereserveerd. De herkenbare medewerkers van de FRM helpen u graag. Voor de vergunninghouders is er een “inpraatstation” actief op de repeater van Heerenveen. Frequenties: 145.700 en 430.025 MHz.

Alle informatie is ook terug te vinden op onze website: http://www.a63.org