NAT – Noordelijk Amateur Treffen op zaterdag 21 april 2012

Op zaterdag 21 april a.s. wordt in ZUIDLAREN het 36e Noordelijk Amateurtreffen gehouden. Plaats van handeling CONSTANTIJNHAL van de PRINS BERNHARHOEVE in Zuidlaren. Wij hebben besloten onze oude locatie te verlaten, dit op aandringen van meerdere standhouders en bezoekers. Weerprofeten voorspelden een strenge winter en de algemene klacht over de parkeerruimte zullen we in Zuidlaren niet horen.

Vele handelaren, zowel in de sector “nieuw” als “gebruikt” hebben zich reeds ingeschreven voor het NAT.

De aanwezigheid van de vele handelaren en demonstratiestands, zal niet verhinderen dat een belangrijk aspect het TREFFEN van de amateurs onderling zal liggen. Hiertoe wordt in de hal weer een gezellig terras gepland waar, onder het genot van de daar verkrijgbare hapjes en drankjes, herinneringen kunnen worden opgehaald of anderszins ervaringen kunnen worden uitgewisseld.

Het NAT zal starten om 09.30 en duurt tot 16.00 uur. U hebt dus ruimschoots de gelegenheid om, óók van verre naar Zuidlaren te reizen voor dit altijd weer geslaagde gebeuren.

U vindt het Prins Bernhard Hoeve-complex aan de Brink in Zuidlaren. U volgt hierbij de aanwijzingen op de door ons te plaatsen borden.

De toegangsprijs bedraagt  Euro  5.00.

Interessenten voor deelname kunnen contact opnemen met de Stichting NAT, Veenakkers 8b,  9511 RC Gieterveen of per e-mail :  amateurtreffen@hotmail.com

Meer info op: ww.pbhoeve.nl/
Adres Prins Bernardhoeve
Hanekamp 3  947
1 AS Zuidlaren
050 4027165