Noordelijk Amateur Treffen

Op zaterdag  26  februari a.s. wordt in Groningen weer,  nu voor de 35e maal,  het Noordelijk-Amateurtreffen gehouden.  Plaats van handeling is de Borgmanhal van het Martiniplaza complex. Veel handelaren, zowel in de sector “nieuw” als “gebruikt” hebben zich, zo vernomen is van de organisatoren, reeds ingeschreven voor het NAT.

Acte de présence  geven  o.a.: crew V2G;  crew Pronkjewailronde;  interactief weerstation; div.zelfbouwprojecten; inbreng verkoopstand;  QSL kaarten show; radiomuseum J.Corver; spectaculaire  hoogspanningsexperimenten; QRP club;eigenbouw  buizenradio’s;  naschoolse activiteit: ”de Kids Radio”; print ontwerpen; radio – buizen show; RTTY (telex)/ Hell demo.

Naast de  aanwezigheid van de vele handelaren en demonstratiestands, zal een belangrijk aspect op het  ”TREFFEN ”  van de amateurs onderling liggen. Hiertoe is centraal in de hal weer een gezellig terras gepland waar, onder het genot van de daar verkrijgbare hapjes en drankjes, herinneringen kunnen worden opgehaald of anderszins ervaringen kunnen worden uitgewisseld.

Het NAT zal starten om 09.30 en duurt tot 16.00 uur. U hebt dus ruimschoots de gelegenheid om, óók van verre naar Groningen te reizen voor dit altijd weer geslaagde amateurtreffen. Vele radio-enthousiastelingen zullen de weg weten te vinden naar het Martiniplaza complex.

U vindt  het Martiniplaza complex aan de zuidkant van de stad Groningen. U volgt hierbij de aanwijzingen op de ANWB-borden.

Het inpraatstation zal QRV zijn op de frequentie  145.750 MHz. ( PI3GRN ) indien weer mogelijk. Een eventuele andere frequentie zal vroegtijdig bekend worden gemaakt.

Tijdens uw bezoek zal het dragen van een badge met uw call of luisternummer op prijs  worden gesteld.

De toegangsprijs bedraagt   €  5.00.