Radiomarkten deze maand

Zaterdag 15 januari 2011 – Heelweg MicroWave 2011
Met 170 bezoekers was Heelweg Microwave 2010 opnieuw een groot succes. Hoe het in 2010 is geweest kunt u zien op deze pagina.
De 2011 bijeenkomst zal weer worden gehouden in Cafe Zaal de Vos in Westendorp. Het programma is als vanouds: onderling QSO, metingen en natuurlijk veel GHz spullen. Vergeet niet om uw projecten mee te nemen. Alles is welkom!
Wilt u een presentatie geven neem dan contact met ons op!
De metingen zullen worden verzorgd door: PE1BMC, PE1FOD, PA0EHG, PA7JB, PA3EXV, PA3CEG, PE1NFE, PE1FYB, PB0AOK, PE0SSB, PA0JEN, PA2M, PA3DZL en PA3ACJ. Voor een lijst van alle beschikare meetapparatuur, zie de volledige uitnodigingsbrief.
Heeft u een speciale “meetwens”? Stuur een mail. Er is nog veel meer meetapparatuur beschikbaar!!!
Ons forum : www.pamicrowaves.nl. Hier kunt u ook contact leggen om met elkaar te carpoolen.

Zaterdag 22 januari 2011 – Radiobeurs voor Zend- en luisteramateurs te Apeldoorn
Op zaterdag 22 januari 2011 wordt alweer voor de 15e keer de landelijk bekende Radiobeurs voor zend- en luisteramateurs te Apeldoorn gehouden. De beurs wordt gehouden in wijkcentrum “DOK ZUID” te Apeldoorn. Wijkcentrum Dok Zuid staat op dezelfde plek als onze vroegere beurslokatie De Kayersheerdt. De ruimten in dit gebouw zijn veel groter en met voldoende verlichting op alle tafels. Ook is er een gezellig cafe. Er is bij het gebouw een grote parkeerplaats die alleen voor de beurs wordt gebruikt.
Adres: Dok zuid, 1e Wormenseweg 460, 7333 GZ Apeldoorn (www.accresinfo.nl/wijkcentrum-dok-zuid/) route beschrijving: A1 afslag 20 dan de kayersdijk volgen tot de 3e stoplichten, hier linksaf de marchantstraat en dan bij stoplicht links, hier is Dok zuid.
Op ca. 95 tafels zullen zowel handelaren als particulieren hun nieuwe en gebruikte spullen te koop aanbieden.
De beurs is voor publiek geopend van 09.30 uur tot 15.00 uur. Entreeprijs € 2,00. Het entreebewijs dingt mee naar één van de prijzen die in de loop van de dag zullen worden verloot.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via e-mail adres radiobeursapeldoorn @ pi4sdh.nl