Het radioamateurisme is een boeiende hobby die u meestal thuis zult bedrijven.
Als beginnende en gevorderde radioamateur is het toch vaak prettig om idee├źn uit te wisselen met mede-amateurs en hierover te lezen of zelfs publiceren. Dit kan bijvoorbeeld in Electron, het maandblad voor de radioamateur of op de website van onze afdeling.

Als lid van de VERON (de grootste vereniging van luisteraars en radiozendamateurs in Nederland) bent u automatisch lid van een van de afdelingen in ons land. U ontvangt het maandblad Electron met al het amateurnieuws iedere maand in uw brievenbus. Ook steunt u meteen uw lokale afdeling, zodat zij voor u en andere amateurs allerlei activiteiten kunnen organiseren. U wordt automatisch ingedeeld bij de afdeling die het dichtst bij uw woonplaats aanwezig is. Wilt u bewust lid worden van een bepaalde afdeling dan kan dat natuurlijk, maar dan moet u bij uw aanmelding duidelijk aangeven dat u lid wilt zijn van (bijvoorbeeld) de afdeling Kanaalstreek A27.

Informatie over de contributie kunt u vinden op de website van de VERON.

Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen op een van de maandelijkse afdelingsavonden . Kijk voor meer informatie over de clubavond bij Afdelingsavonden onder Afdeling .

Meer weten?
Stuur dan een e-mailbericht naar ons VERON secretariaat, het VERON Centraal Bureau (veroncb @ veron.nl), of neem contact op met de secretaris van de VERON-afdeling in je regio.

Aanmelden
Heeft u interesse in een lidmaatschap, dan kunt u contact opnemen met onze secretaris
Timon Kruijer PA1T om u aan te melden. U kunt ook direct contact opnemen met het landelijk bureau van de VERON in Arnhem.

Aanmelden kan telefonisch, schriftelijk of via e-mail:

Postbus 1166
6801 BD ARNHEM
E-mail: veroncb @ veron.nl

Telefoon: (026) 442 67 60 (buiten kantooruren bandopname-apparaat)
Fax : (026) 368 58 99 (duidelijk vermelden: VERON)
E-mail: veroncb@veron.nl